TROFEUL MONTANIARD 23-25 iunie 2017

Trofeul Montaniard

Asociația de turism Eco Alpin Club Montaniard Bucuresti va invită la Trofeul Montaniard ediția a XVI a concurs national de turism sportiv. Acest concurs este destinat tuturor cluburilor din țara indiferent dacă au sau nu personalitate juridică, dar vor fi premiate cu diplome și premii materiale numai cluburile cu personalitate juridica.
Concurenții vor purta tricoul de club și legitimația de club care va cuprinde: foto, siglă club, nume și prenume, CNP, ștampilă pe fața legitimației, va fi plastifiată si purtată la vedere la gît pe toată durata concursului. Lipsa tricoului și a legitimației nu permite intrarea în concurs.

Program de desfășurare

Vineri 23 iunie
12.00 - primirea participanților
22.30 - ședință tehnică

Sîmbătă 24 iunie
07.30 - teste teoretice
08.00 - regularitate
15.00 - orientare
22.00 - cultural

Duminică 25 iunie
09.00-cros masculin/feminin
10.00 – afișarea clasamentului general
12.00 – festivitatea de premiere

Vezi probele de concurs

Concert aniversar - 10 iulie 2014

Costic David

Cind am inceput sa merg pe munte, au fost ani cind mergeam singur, cu rucsacul si chitara. Cind ma prindea amurgul pe platou in Bucegi ramineam la cabana Omu sau Caraiman. Nu mi-a trecut vreodata prin gind ca voi cinta in concursuri, seri folk, concerte sau ca voi lansa albume sau cintece de munte care sa fie indragite. Am cintat pe munte la cabana sau linga foc doar din placere si pasiune.

Anul acesta 2014 se implinesc 20 ani de la aparitia primelor cintecede munte pe care le-am compus de-a lungul anilor si spre bucuria mea unele plac chiar foarte mult, sunt preferate si indragite de cei ce ce iubesc muntele si nu numai.

Cea mai mare satisfactie pe care o am cind cint cintecele? Este atunci cind cineva din tara imi trimite un mesaj sau imi da un telefon spunindu-mi ca asculta o anumita piesa, ca ii place foarte mult sau cind voi face o seara folk in orasul de unde este, atunci cind cineva imi cinta o piesa de-a mea sau vrea sa-i cint o piesa preferata sau sa-i arat acorduri.

Desi au trecut 20 ani de la crearea acestor piese, inregistrarea pe albume s-a facut mult mai tirziu prin anul 2002-2004 iar albumele au fost date ca premii gratuit la concursuri si au fost cunoscute de muntomanii din toata tara.

Cineva m-a intrebat cum mi-a venit ideea pentru piesa asta sau aia. Simplu: dintr-o vorba, o gluma, o intimplare, s-a nascut un cintec, uneori chiar voi m-ati inspirat fara sa stiti.

Va astept joi 10 iulie ora 20.00 in Rock Regie sa ne amintim de clipele frumoase petrecute pe munte, sa cintam impreuna si sa petrecem o seara minunata.


Trofeul Montaniard - 20 iunie 2014

Trofeul Montaniard

Ca in fiecare an ne intilnim in M.Bucegi, la Cabana Diham Pheonix, pentru a petrece impreuna un wekend intre prieteni cu foc de tabara si cintece de munte

Am facut cerere sa nu mai ploua anul acesta si s-a aprobat, va fi frumos si soare.

Cazarea va fi ca in fiecare an la cort sau cabana, dupa preferinte.


Lansare Album Capriciu - 13 iunie 2014

Costica David

Cintecele de munte au fost si ramin,cele mai frumoase amintiri petrecute in munti,alaturi de prieteni,seara la focul de tabara sau iarna la cabana,cintece ce vor ramine vesnic in inimile celor care iubesc muntele.

Create de membri cluburile de turism si prezentate in concursuri de-a lungul anilor,in proba de cultural/individual, au fost o carte de vizita a fiecarui club de turism,o intrecere care a dus la creearea celor mai frumoase cintece care ne incinta si astazi.

Dedic acest album de cintece tuturor oamenilor de munte si celor care iubesc muntele,celor linga care am petrecut si petrec in continuare cele mai frumoase clipe,celor care mi-au facut cel mai frumos dar: PRIETENIA

Nu dau nume,ei se stiu ca sunt in ... INIMA MEA

Va invit la lansarea unui nou album: CAPRICIU care cuprinde cintece de munte si folk