Regulament

1.Asociatia de turism Eco Alpin Club MONTANIARD a luat fiinta in anul 1999, personalitatea juridica fiind consemnata in Actul Constitutiv al Asociatiei la data de 10.07.2001, in temeiul Ordonantei de Guvern nr. 26/2000.

2.Clubul are doua categorii de membrii:

a) membri activi/sportivi- sunt toti aceia care solicita in scris dorinta de a participa la activitatile sportive,competitionale si concursurile clubului

b)membri onorifici/turisti-acele persoane care si-au adus o contributie deosebita in sprijinirea activitatii clubului sau vor sa practice turismul din placere fara a se implica in activitatile clubului.

3.Calitatea de membru se obtine prin inscrierea in club,adica copletarea cererii in scris prin care doreste faca parte din rindul membrilor clubului "Eco Alpin Club Montaniard"

4.La inscrierea in club,prin completarea cererii de inscriere se va solicita motivul si se va completa formularul bifindu-se cele doua obtiuni : sportiv sau turist.

5.La inscrierea in club,dupa luarea la cunostiinta a regulamentului,viitorul membru va semna ca a luat la cunostiinta prevederile regulamentului pe care intelege sa le respecte si ca este apt clinic pentru practicarea turismului.

6.Se poate inscrie in club orice persoana care a implinit virsta de minim 18 ani,este apt sanatos clinic pentru practicarea turismului.

7.Contributia lunara/cotizatia este de 10 Ron/luna si se achita lunar pina la sfirsitul lunii in curs si este achitata de toti membri clubului,atit sportivi cit si onorifici.

8.Cuantumul contributiei lunare/cotizatia se poate modifica in functie de imprejurari.

9.Sedintele clubului vor fi saptaminale,in ziua de miercuri intre orele 19.00-21.00

10.Neachitarea contributiei lunare/cotizatiei pe termen de 2 luni duce la excluderea din club a membrului respectiv.

11.Absenta nemotivata de la 2 sedinte/luna duce la excluderea din club a membrului respectiv.

12.Neparticiparea membrilor la activitatile clubului duce la excluderea acestora din club.

13.Membrii clubului trebuie sa poarte in actiunile clubului tricoul si legitimatia de club.